Inget är någonsin perfekt - Camilla Stavem och hennes resa

Inget är någonsin perfekt

De senaste två veckorna har varit tuffa, utmanande och skrämmande. En förkylning gjorde att jag plötsligt inte kunde träna, behövde vara hemma från jobbet,  var mycket sängliggande och BOOM så välde alla känslor över mig. Allt från i höstas kom tillbaka och plötsligt kände jag mig inte som den starka och glada personen som jag hade gjort på sista tiden. Skulle jag falla tillbaka till plats som jag varit på?

Vågen stod stilla och jag kände att maten jag ätit inte alls varit så nyttig som den borde vara, jag kunde inte röra mig som jag ville på grund av den envisa förkylningen jag dragit på mig och det var svårt att hålla fokus på målen jag hade så klart framför mig veckan innan.  Jag var arg, ledsen och besviken men trots alla negativa tankar som snurrade runt i mitt huvud så var jag säker på en sak: Jag skulle inte ge upp.  Trots allt som pågick så gjorde jag aldrig det, jag fortsatte att kämpa även om förutsättningarna inte var ultimata och då slog det mig, är dem någonsin?

Jag tror det varit de två veckornas största lärdom för mig: Ingenting är perfekt, det finns alltid omständigheter och man måste göra det bästa av verktygen man får. Vi väntar alltid på den där perfekta stunden, den stunden när allt är i fas och vi har allting vi behöver för att nå framgång men det vi glömmer bort är att det är när vi hittar styrka i de svaga stunderna som vi verkligen växer, det är då vi utvecklas. De två veckorna som varit har jag visat att jag är starkare än jag trodde och att jag inte behöver några perfekta förutsättningar för att lyckas. Tar man ett litet steg framåt så är det bättre än ingenting alls. Allt som är framåt och inte bakåt är en framgång, är det inte?

Denna vecka ska jag vara ännu starkare, denna vecka ska jag ta nästa steg framåt. Jag ska komma igång med träningen igen och hålla det schema som jag lagt upp. Det började bra med dagens träning och i morgon är det morgonspinning  som står på schemat och trots att den trötthet som på senaste har sköljt över mig finns där ska jag ta mina trötta ben, sätta på mig ytterkläderna och komma iväg i tid. Jag ska övervinna ännu en svaghet.

Camilla Stavem

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: