Marias Fantastiska Resa - Skynda Långsamt
September 27, 2018

Min Fantastiska Resa

Jag träffade Anders för snart ett år sedan. Då var jag uppgiven och levde med daglig smärta i ryggen efter en diskbråcksoperation. Humöret var i botten och jag orkade ingenting. Överviktig trots att jag tyckte att jag åt bra. Ett självförtroende kört i botten.

Känns väldigt avlägset idag! Genom månader av styrketräning, rätt kost och nya vanor har min kropp blivit starkare än någonsin. Jag har i princip ingen smärta, mer än konstant träningsvärk? Har tappat många cm och kilon på vägen, allt har blivit så mycket lättare. 

Det största på min resa tillsammans med Skynda Långsamt och Anders är ändå den mentala biten. Att ha en person som tror på dig, säger rätt saker, bryter ner dina tankar och ifrågasätter dina känslor, det är stort! Detta har varit tuffast, så mycket tyngre än alla vikter på gymmet, men så underbart. Jag har hittat en annan mig, en starkare mig som tror på mig själv. Jag duger precis som jag är.

Min kärlek till mig själv och kärleken/glädjen jag känner till min träning har jag till stor del Anders att tacka för! Jag har gjort jobbet men han har hela tiden funnits där, i medgång och i motgång. Alltid trott på mig och lyft mig när det varit som tyngst.

Min familj har fått en mamma och fru som orkar vara aktiv tillsammans med dem, som är glad och positiv. Jag har tagit tillbaka mitt liv!

Vill även du hitta din inre styrka, kanske tappa ett kilo eller bara lära dig mer om kostens betydelse, klara att lyfta mer i gymmet eller bara hitta träningslusten? Då kan jag varmt rekommendera Skynda Långsamt och gruppcoachingen.

Min resa med Anders fortsätter för det finns så mycket mer att upptäcka! Min resa har bara börjat!

Vill du också göra en förändring, anmäl dig till nästa omgång här.

Maria

En starkare Maria som tror på sig själv.

Jag duger precis som jag är.

Anders Björk

En hälsoälskande tekniknörd som är beteendevetare, Personlig tränare och kostrådgivare.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: