Föreläsningar och workshops - Skräddarsy din inspiration

Vi skräddarsyr efter dina önskemål

Vi har tillsammans över 30 års erfarenhet i träning och hälsovärlden. Vi har därigenom mycket kunskap inom flera områden och kan skräddarsy efter dina önskemål. Vår passion riktar sig mot hälsa och hur vi kan balansera livet, träning, kost och välmående. Vi har möjlighet att styra upp gruppträning, workshop och föreläsningar utifrån era önskemål. Vi har möjlighet att anpassa pris och utbud utifrån dina önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för mer information. 

Träning, kost & Hälsa

En uppskattad föreläsning som går in på vad hälsa är, vad bra mat är och vad du kan göra för att må bättre


2000


  • 60 minuter föreläsning
  • Baserad på forskning och erfarenhet
  • Tydliga exempel
  • Du får verktyg att ta med dig efteråt
  • Inspirerande och motiverade
Träningsinspiration

Träning i grupp som inspirerar er till fortsatt rörelse efteråt.

från

2000


  • Träning som alla kan vara med på
  • Gruppstorlek kan anpassas
  • Vi kan komma till er
  • Nivå och övningar anpassas utifrån önskemål
  • Kan kombineras med föreläsning

Föreläsningar & Workshops

Träning, kost & hälsa

En uppskattad föreläsning som lyfter flera aspekter kring träning, kost och hälsa. Efter föreläsningen går du därifrån med kunskap och verktyg kring hur du kan förbättra hälsan hos dig och personer runt dig. 

Vad är bra mat?

Tycker du det är svårt att veta vad bra mat är? Hur kan du sortera bort alla mode-dieter och förstå vad din kropp behöver för att må bra? Föreläsningen baseras på det nuvarande forskningsläget och sågar flera myter kring vad bra mat är och inte är. 

Träningsinspiration

Önskar du att träning är roligt?
Då är en workshop eller gruppass med tränare från Skynda Långsamt det du söker.

Vi bygger ihop ett träningspass med fokus på rörelseglädje och inspirerande aktiviteter som alla kan vara med på. 

Deltagare på Träning, kost & hälsa 

"Bra föreläsning. Tog upp en helhetsbild över flera områden. Bra sätt att engagera eleverna!" - Emilia - Lärare"Mycket intressant och nyttig information. Upplägget var varierande och avslutet var ju toppen. Tydlig och synligt att du brinner för dessa frågor." - Deltagare "Du var engagerad och använde sig av god retorik för att föra fram sitt budskap, Du hade en god förmåga att entusiasmera vår personal och min upplevelse var att flertal personer tog med sig en tankeställare och en hel del glädje från såväl föreläsningen och cirkelträningen." - Deltagare


Gymnasieelever som lyssnade på 
Träning, kost & hälsa 

Deltagare på träningsinpiration

"När vi gjort övningarna en gång trodde vi att du skojade att vi skulle göra det igen, man var ju rätt utmattad, men det gick. Känner mig inspirerad att börja träna." - Deltagare"Anders var peppande, överraskande och tydlig" - Deltagare