Hälsocoach online - För dig som söker en förändring

goda vanor 9 Börjar 1 Maj 2019!

Endast 8 platser - anmäl dig nu

4/8 redan bokade
03
Dagar
19
Timmar
26
Minuter
15
Sekunder

Vår coaching är grundad i en vilja att stärka individer psykiskt och fysiskt. Vi vill besegra den brist av självkänsla och självförtroende som många upplever att dem har. Vi är övertygade om att du, och alla andra, förtjänar att älska dig själv, oavsett vem du är, hur du ser ut och vad du har för bakgrund. Med det i åtanke så har vi tagit fram Goda vanor, en tjänst där du får hjälp och stöd att hitta rätt, på ditt sätt. Vi ger dig det just du behöver för att bli och känna dig starkare. 

Goda Vanor bygger på gruppcoaching, där du tillsammans med andra påbörjar din coaching samtidigt. Du kan på så vis få stöd av andra deltagare i din resa mot din inre styrka. Tillsammans formar vi en gemenskap där alla stöttar och peppar varandra mot en bättre tillvaro. Du får hjälp att hitta den träningsform som funkar för dig där du utmanas på just din nivå. Tillsammans formar vi en starkare insida och en starkare utsida som du kan ha som grund till din vardag. Tidigare deltagare har tappat kilon från kroppen, förbättrat sömnen och uttryckt att dem börjar hitta sig själva. 

Först formar du vanorna, sedan formar vanorna dig. 

Kostupplägg
Våra rekommendationer kommer inte ligga i att du ska äta vissa livsmedel men inte andra. Istället fokuserar vi på att bygga upp en grundstomme med goda vanor som hjälper dig, precis där du befinner dig. Vi tror inte på förbud eller hårda restriktioner utan istället kommer vi att förmedla bättre och sämre val när det kommer till maten och inspirera att fylla vardagen med fler bra val än dåliga. 

Träningsprogram
Vi vill göra det enkelt för dig att ta till dig träningen. Utifrån dina förutsättningar, om du tränar hemma eller på gym och din träningsbakgrund kommer våra coacher att sätta ihop ett individanpassat träningsprogram för just dig. I vår coachningsapp ser du din träning väl beskriven med både text och film som visar alla övningar. 

Facebookgrupp
Endast dem som deltar i Skynda Långsamts gruppcoaching och våra individuella klienter kommer få tillgång till gruppen. I gruppen kommer du kunna ställa frågor och funderingar som dina coacher och dem andra deltagarna kommer kunna svara på. På så vis hjälper och stöttar vi varandra.

Träningsapp
I vår träningsapp kommer du få möjlighet med direkt kommunikation med din coach, du får tydliga ordineringar på din träning, en logg på dina vanor och en plats att samla allt du behöver ha med dig. 

Du får
* Kostupplägg
* Individanpassat träningsupplägg
* Direktkontakt med din coach, genom coachningsappen
* Tillgång till stöttande community

Gruppcoachingen med start 1 Maj 2019 kostar 3000:- för 12 veckor. 

Anmäl dig via formuläret här

 ​Anders Björk 

Grundare och Coach

quote-left

Tidigare klienter har sökt hjälp av olika anledningar, många vill ha hjälp att gå ner i vikt medans andra vill få en mer hälsosam relation till det dem äter. Vi Individanpassa våra råd oavsett om det är i gruppcoachingen eller inte. Skynda Långsamts coaching passar dig som bryr dig om din långsiktiga hälsa och söker en förändring. Vår coaching ger dig verktyg för att ta kontroll över din hälsa och må så bra du kan utifrån dina förutsättningar. 


Så om du är intresserad av en hållbar och långsiktig förändring, tveka inte att anmäla dig!

Kost

Energi kommer inifrån men kroppen behöver bra mat för att orka. Genom en god kosthållning så förbättrar vi immunförsvaret, tarmhälsan, energinivåerna och träningen. Du får individanpassade råd som passar just dig och ditt liv.

Fysisk aktivitet och träning

Fysisk aktivitet är centralt för god hälsa. Genom att aktivera oss förbättrar vi vår fysiska och psykiska hälsa. Skynda Långsamts hälsocoach och Personliga Träning  ger individanpassade råd och tips baserade på dina förutsättningar och mål.

Katarina - 24 veckor

"Jag är aldrig hungrig eller sugen på något annat. Jag har så mycket mer energi vilket min familj kommenterat och faktum är att jag sover mycket bättre. Har inget sug eller behov av något extra att äta eller godis vilket är en ny upplevelse."

Katarina har varit med i två omgångar av vår gruppcoaching och uppnått fantastiska resultat. Hon har mer energi, är starkare och orkar bättre med vardagen. Dessutom har hon tappat en hel del fett. 

Stresshantering

Kronisk stress bryter ned kroppen vilket försämrar din hälsa, ditt välmående och ditt immunförsvar. Genom att skapa rätt förutsättningar förbättrar vi din förmåga att hantera stress och därigenom får en bättre hälsa.

Sömn

Sömn är en av de viktigaste delarna för att må bra. Bara en natt med bristande sömn försämrar återhämtningen och ökar suget efter dåliga matval. Dessutom så ökar en natt av dålig sömn risken för sjukdom markant. 

Maria - 8 veckor

"Denna veckan kommer jag se tillbaka på med glädje! Full av energi och allt har bara flutit på.Jag har kommit över ”träningströskeln” och ser fram emot att få åka och träna. Det är en härlig känsla, att slippa tvinga sig iväg och istället riktigt längta till gymmet. Ny känsla! Att jag skulle känna så trodde jag aldrig!"

Maria köpte personlig träning och därefter hoppade hon på gruppcoachingen. Från ett liv fyllt av smärta och orkeslöshet har hon nu efter 8 veckor med kostförändring kommit mycket långt, och det är bara början. 

Louise - 12 veckor

"Tack så otroligt mycket för all hjälp och stöttning genom detta! Det har inte varit lätt men du har gett mig alla rätta verktyg och fått mig att förstå vad det handlar om, vad som krävs av mig och vad jag behöver göra och tänka. Jag kommer ju aldrig kunna glömma alla tips du gett mig, tänker ofta på olika sätt att se saker och mest objektivt! Det är något jag lärt mig mest! Jag har även fått mer kunskap om kost och märkt skillnad när man gör kroppen en tjänst samt tvärtom! Så tack för ALLT!!"

Louise har haft stora problem med IBS och haft en lång lista på saker hon inte kunnat äta. Fokus för oss låg på att hitta stabila vanor i kost och träning som gjorde henne starkare och välmående. Louise äter en vegansk kost och vi hittade många bra lösningar. 

quote-left

Sven - 12 veckor 

Skynda Långsamt har givit mig mer hopp om att tänka och leva en hälsosammare livsstil. Genom ett stort engagemang ifrån dag 1 har jag hittills kommit närmare mina mål de senaste månaderna än jag varit på flera år, vilket jag har Skynda Långsamt att tacka för. Skynda Långsamt har genom stort empatiskt stöd gett mig mer energi, strävan och vilja till att hitta en hälsosam livsstil utefter mina mål. Jag upplever mig vänligt mottagen samt att när hälsocykeln hos mig sviktar har Skynda Långsamt alltid funnits tillgängligt för rådgivning. Skynda Långsamt har givit mig en mycket bättre självförtroende gällande mig själv,kost och träning. Skynda Långsamt har även givit mig ett stabilt hopp om att mina mål är uppnåeliga, ett hopp vilket tidigare varit väldigt avlägset.

quote-left
quote-left


Louise - 12 veckor


Du lyssnade alltid på när man var mindre nöjd med något och att du lyckades så jäkla bra med mig som har problem med stressmage och tål inte så mycket varierad mat men du förstod det och ändå stöttade mig och kom med nya förslag hela tiden!