online-pt - Skynda Långsamt - Personlig träning över nätet

Personlig Träning på nätet

Med hjälp av teknikens möjlighter så hjälper vi dig att nå dina mål. Vi börjar vårat samarbete med ett längre videosamtal där vi går igenom dina mål, förutsättningar och önskemål. Därefter sätter din coach sig ned och skräddarsyr ett upplägg som går i linje med det du behöver. Vi kommer under perioden att anpassa upplägget utifrån det vi lär oss av processen. Du har när du vill möjlighet att ändra något i upplägget och du har tillgång till din coach när du vill. Vårt mål är att du ska ha roligt och bli utmanad under processen. 

Online PT är den snabbaste vägen mot just dina mål

quote-left

Jag har så mycket mer energi vilket min familj kommenterat och faktum är att jag sover mycket bättre. Har inget sug eller behov av något extra att äta eller godis vilket är en ny upplevelse.

quote-right

Katarina

Klient

quote-left

Full av energi och allt har bara flutit på.Jag har kommit över ”träningströskeln” och ser fram emot att få åka och träna. Det är en härlig känsla!

quote-right

Maria

Klient

quote-left

Skynda Långsamt har givit mig en mycket bättre självförtroende gällande mig själv,kost och träning. 


quote-right

Sven

Klient


 

Online PT för endast 1500:- per månad

* Under mars 2019 har vi ett erbjudande! Om du köper 3 månader online PT så får du 500:- rabatt! *


Du kan maila oss eller använda formuläret nedan.
Anders@skyndalangsamt.se / stefan@coachbjork.com

Våra tränare

Anders Björk

Med passion och expertis inom kost, träning och hälsa i stort hjälper jag dig att bygga en bred och stabil grund som du klarar av att bibehålla resten av livet. Vi fokuserar på den plats du befinner dig idag och jobbar framåt.  - Anders@skyndalangsamt.se

Stefan Björk

Med entusiasm och passion med lång erfarenhet inom träning och mat vägleder jag dig mot den atlet du har möjlighet att bli. Jag har jobbat med stora och små projekt där jag tagit fram nya träningsformer och utbildat tränare i över 10 år. Jag hjälper dig som motionär och idrottare att hitta din potential och bygga en stark och funktionell kropp.

stefan@coachbjork.com

Helena har tappat bort sin smärta… vad hände?
Nu är jag bättre rustad än någonsin! Jag började med gruppcoachning i januari i år, för att ”boota om” mina[...]
Johannas date med gymmet
"Vet du vad, jag mår så himla bra just nu. Fysiskt, psykiskt och mentalt. Det var länge sedan jag kände[...]
Marias Fantastiska Resa
Min Fantastiska Resa Jag träffade Anders för snart ett år sedan. Då var jag uppgiven och levde med daglig smärta[...]

Målsättning

Arbetet med målsättning bygger på flera välbeprövade metoder med starka rötter inom idrotts- och motionspsykologin för att hjälpa dig nå dit du önskar. Vårat mål med processen är att hitta de effektivaste verktygen vi kan för att hjälpa dig nå just dina mål, utifrån de förutsättningar och önskemål du har. Dina mål sätter vi tillsammans under vårat första samtal och kopplar senare våra framtida samtal till dessa mål. 

S-M-A-R-T

Specifika - Mätbara - Applicerbara - Relevanta - Tidsbe​stämda

Smarta mål är välbeprövade tillvägagångssätt för att jobba med mål. Genom att använda detta verktyg under din målsättning så skapar vi så bra förutsättningar vi kan för att just du ska känna dig motiverad och nå dina mål.

Process- Prestation- & Resultatmål

Resultatmål - Vad du vill uppnå - t.ex. Vinna ett lopp

Resultatmål är enkelt att visualisera och något dem flesta klarar av att sätta. Detta är mest relevant för idrottare eller motionärer som t.ex. vill genomföra klassikern. 


Prestationsmål - Vad du vill klara av att genomföra - t.ex. tappa 10kg

Prestationsmål är det vanligaste motionärer använder sig av, t.ex. lyfta mer vikt, tappa i vikt eller springa snabbare på 5km. Prestationsmål kan både hjälpa och stjälpa motivationen hos en individ. Vanligtvis är dessa mål dåligt satta och vi hjälper dig att göra det bra!


Processmål - Hur du ska uppnå det - t.ex. träna Måndag, Onsdag och Fredag varje vecka.

Processmålen är det absolut viktigaste arbetet, det är här vi lägger ner mest tid. Det är i processmålen du förstår VAD du ska göra och HUR du ska göra det för att uppnå dina prestationsmål och resultatmål. Det är detta som de flesta glömmer bort att fokusera på, utan lägger istället fokus på prestationen. Genom tydliga processmål så är det enklare att bibehålla och bygga upp en stark motivation.


Träning

Vi påbörjar vårat samarbete genom att du genomför en screening som du spelar in. En screening är övningar som du får genomföra för att vi ska se var du befinner dig just idag. Utifrån det testet och vår intervju och målsättning så kan vi sedan lägga upp träning som är specifik just för dig. 

Screening

Screening - Rörelsetest för att hitta din nuvarande nivå

Du utför screeningen på egen plats och spelar in ditt utförande. Detta laddar du sedan upp i träningsappen som vi använder under hela processen. Ingen förutom våra tränare har tillgång till dina filmer. 


Efter ca 8 veckor utför vi en till screening för att se om det blivit en förbättring och om vi behöver skifta fokusTräningsfilosofi

Vår träningsfilosofi bygger på att ge dig en så bred grund vi kan. Vi är övertygade om att stabilitet, rörlighet och balans är grunden för att kunna bygga en hållbar och välfungerande kropp. Du behöver inte vara rörlig som en gymnast eller ha balansen som en cirkusartist. Men utifrån dina mål så bygger vi upp förutsättningarna du behöver för att genomföra det du önskar att genomföra. Fokus sedan ligger på styrka, kondition och uthållighet och toppas sedan med explosiv förmåga. 


Träningen kan utföras på gym eller hemma och utförs med de redskap och förutsättningar du har att tillgå. 

Den bygger på screeningen, dina mål och förutsättningar. 


Vi anser att träning ska vara fylld av rörelseglädje, det ska vara kul att träna! 
Däremot så kommer inte varje pass vara roligt, varje dag vara enkel utan du kommer att utmanas både psykiskt och fysiskt. Men det är viktigt att du tycker att processen i sin helhet är rolig för att känna att du vill fortsätta. Därför är vår kommunikation och din feedback essentiell för att ta din träning framåt.