Gruppcoaching – vad innehåller den? - Skynda Långsamt
September 24, 2018

Gruppcoaching – vad innehåller den?

Dags för en djupdykning i Skynda Långsamts mest sålda tjänst. Coaching i gruppformat erbjuder en coaching lösning där du tillsammans med andra jobbar med din förändring. Gruppcoaching kan innebära många saker och hos oss innebär det att du får ett individuellt upplägg, tillsammans med alla fördelar från att vara en grupp!

Det passar dig som vill skapa de förutsättningar som behövs för en långvarig god hälsa. Coachingen är fri från pekpinnar och förbud, istället är fokus på att ge dig de verktyg och förhållningssätt du behöver.  Du får ett eget träningsupplägg och kostvanor att jobba med, när du känner att du har kontroll på det du fått tilldelat finns möjlighet att lägga på ännu mer för att uppnå en större förändring. Allt sker i den takt du önskar och din coach finns där för att pusha, utmana, bekräfta men också för att hålla dig tillbaka. Genom er kommunikation så kommer ni tillsammans identifiera de områden som du kan lägga din energi på för att få så bra resultat som möjligt. 

För att uppnå en förändring kommer du behöva göra något annorlunda än du gör idag, men du kommer inte behöva göra något som du inte är beredd att genomföra. Vi tar förändringen i den takt du är redo att jobba i!

Upplägget

Du får tillgång till en app där ditt träningsprogram kommer presenteras. Det kommer finnas tydliga filmer på hur du utför övningarna, hur många gångar du ska utföra varje övning och hur tungt du ska köra. Det kommer finnas möjlighet att byta övningar som inte fungerar bra för dig och du kommer få de förändringar i ditt träningsprogram som behövs för optimala resultat.  

Dessutom så kommer det gå att logga resultat i appen, där du en gång i veckan får väga dig samt mäta omfång på mage, midja, hals och höft. Dessa siffror är till för att objektivt kunna mäta en förändring. Om du önskar går det även att mäta resultat i form av viktökningar på vissa övningar och dylikt. 

Varje dag kommer du att få ut ett mail med dagens upplägg, så att du enkelt kan se vad du behöver fokusera på. I appen kan du se upp till en vecka framåt i tiden, övningar och kostvanor som du har att jobba med. På så vis har du full möjlighet att planera din vecka om så önskas. 

Övningar och angivelser är i exemplet på engelska. Du kan välja att få dina angivelser på Svenska om så önskas. De generella funktionerna är på Engelska, t.ex. (training, messages, profile osv). Om du har lite vana med en smartphone så är appen mycket enkel att hantera och förstå.

Facebookgrupp

Du kommer att få tillgång till en privat Facebookgrupp där du enkelt kan ställa frågor till andra deltagare, våra coacher och där du kommer få mycket information, samt inspiration. Här kan du komma att hitta recept, träningstips och mycket mer. 

Varje vecka så spelar Anders även in minst en Live video där han går igenom ett ämne som du eller någon annan i gruppen har funderingar kring. Du kommer ha möjlighet att i förväg (och under inspelningen) ställa frågor som du önskar svar på. Om du ej kan närvara under Live videon så finns den sedan uppe i gruppen så att du kan se den i efterhand. Filmerna brukar vara mellan 10 och 30 minuter långa och ha ett riktat tema. 

I Facebookgruppen är det en öppen och lärande atmosfär, där du har möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Det finns inga frågor som inte får ställas, utan allt är okej. Det enda kravet vi har på dig är att du är öppen till att lära dig nya saker och är tillmötesgående de andra deltagarna. Var trevlig, hjälpsam och nyfiken så blir det fantastiskt! 

Kostråden

Kostråden som du får är helt applicerbara på din vardag och dina rutiner. Som nämnt ovan så kommer en vilja till att uppnå en förändring kräva att du skapar en förändring. Vi siktar på att göra så små förändring vi kan som leder till de resultat som du önskar. Det betyder att vi inte kommer uppmana dig att förändra sådant i ditt liv som du ej är redo att göra eller som du ej behöver göra. Dessa råd kan vara hur många måltider du ska äta per dag och hur du komponerar dem. Därefter får du frihet att fylla dem med den mat som du önskar. Du kommer att få logga hur kostvanorna fungerar för dig, vilket gör att din coach kan komma och vägleda dig utifrån hur det funkar för dig. Dessa loggar används sedan för att se när du är redo för mer förändringar, vilket bara tillkommer om du vill eller om det behövs för att uppnå de resultat du önskar. 

Nyhet i coachingen

För att få ännu bättre kontakt med dig som klient och hjälpa dig mot dina resultat kommer vi även hålla videosamtal i små grupper. Detta för att öka gemenskapen mellan er och ge mer möjlighet att ställa direkta frågor till varandra och din coach. Videosamtalen sker i en gratis app och om du ej vill ha video så är det okej. Allt du behöver för att delta är en mikrofon till datorn eller använda din telefon. 

Sammanfattning

Du kommer få tillgång till en app, där din träning läggs ut. I appen kommer du kunna kommunicera med din coach och ni kommer tillsammans sätta mål som går i linje med vad du vill uppnå och arbeta för att nå dem. Facebookgruppen är ett fantastiskt ställe att hitta inspiration, få motivation och ställa frågor. Tillsammans med andra så har du möjlighet att nå dit du önskar. 

För dessa 12 veckor så betalar du 3000:-, det innebär 1000:- per månad (går bra att dela upp betalningen). För det får du ett individuellt träningsupplägg, coaching under hela perioden, kostråd som du behöver för att uppnå de resultat du önskar. Du får tillgång till en community på Facebook där du får stöttning igenom dina utmaningar och motivation att ta dig vidare. Där du får inspiration till matlagning och får ta del av många recept. Du får möjlighet att via Livevideon få svar på alla dina frågor kring kost, träning och hälsa i stort. 

Vi har begränsat antal platser, så anmäl dig snarast här. 

Relaterade inlägg
Inge relaterade inlägg.

Anders Björk

En hälsoälskande tekniknörd som är beteendevetare, Personlig tränare och kostrådgivare.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: