Svårt att få till träningen? Vi hjälper dig - Skynda Långsamt

Känner du igen dig?

Du har mycket som du vill hinna under din vakna tid. Ibland upplever du att du befinner dig i ett ekorrhjul. Du tänjer på dig själv för att räcka till i vardagen. Troligtvis spenderar du mycket tid på arbetet eller i skolan. Efter en lång dag är det nästa arbete som väntar, hemmet. Det blir många måsten och lite tid kvar till det kanske viktigaste arbetet, att ta hand om kroppen för att också må bra i knoppen. Du vet att du borde. Du vet att träningen har tusen goda skäl för att bli av, det ökar ditt välbefinnande och du får en bättre motståndskraft mot stress o.s.v. Du vet, men ursäkterna för att komma undan är ständigt närvarande. Som en autopilot. Det är förvisso en helt naturlig reaktion. Men, det grämer dig. Att det kan vara så jäkla svårt att få in träningen i vardagen, att orka åka iväg till gymmet eller dra på sig löparskorna.

Kanske är du en av dem som redan spenderar tid i gymmet, men resultaten av träningen har uteblivit. Du kanske tycker att träningspassen känns enformiga eller du känner dig ensam i din träning.

Det är nu dags att kavla upp ärmarna. Du har tagit första steget, grattis! 

Vi har lösningen

Om du kan känna igen dig i något av ovanstående tror och hoppas vi att vardagshjälte är rätt för dig. Du kommer få träningen planerad med progression, på din nivå, och med olika faser, liknande som idrottare tränar. Du kommer lära känna andra individer (online) som tränar samma upplägg, nästan som ett lag. I en communitygrupp på facebook ger vi varandra stöd, firar nya personbästa och kanske en spark i baken när du har en dålig dag.

Vi tror att om du får rutin i träningen så kommer du att må bättre. Om du mår bättre så kommer du att klara av de hinder och utmaningar som livet kastar på dig. Om du klarar av de utmaningar du har så kommer du att växa som människa. 

Som redan nämnt ovan, det kan vara mycket saker som upptar vår vardag. Att få till tid för träning och ta hand om sig själv är viktigt. För om du mår bättre så kommer du att bidra till att andra mår bättre. En sann vardagshjälte.

Vill du också bli en vardagshjälte?

Du har möjlighet att hoppa på när du vill, men fram till den 7e Januari har vi ett erbjuande på 12 månader med våra träningsprogram. Under perioden har du möjlighet att testa de olika programmen och hitta det som passar dig! Du kan anmäla dig direkt på här. Och här kan du läsa mer om våra olika program.

Relaterade inlägg
Inge relaterade inlägg.

Anders Björk

En hälsoälskande tekniknörd som är beteendevetare, Personlig tränare och kostrådgivare.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: