Hälsosam, sockerfri och krämig glass - Skynda Långsamt

Hälsosam, sockerfri och krämig glass!

Den här sockerfria glassen på körsbär kommer förändra din sommar till det bättre. Med endast två ingredienser och 3 minuter tillagning så finns det inga ursäkter att inte äta glass som är bra för dig. Dessutom ett perfekt sätt att få i barnen mer bär ;).

Ingredienser

  • 1 paket Frysta körsbär (250g)
  • Kokosmjölk (ca 1/3 Santa maria krämig kokosmjölk)

1

Steg 1 - Ta fram en mixer och lägg i bären

Plocka ut körsbären från frysen och lägg i din mixer/matberedare. 


Jag använder en liten matberedare som kopplas ihop med min stavmixer. 

2

Steg 2 - Häll på kokosmjölk

Häll kokosmjölken över bären. 


Börja med mindre mängd och låt mixern få jobba in kokosmjölken bland bären. Har du en stavmixer så kan du plocka upp hela anordningen och skaka lite försiktigt så bären lossnar. 


Du behöver mindre kokosmjölk än du tror, om det inte blandas eller är svårt så tillsätt mer kokosmjölk.

3

Steg 3 - Färdig glass

När glassen är jämn och fin så är den färdig!

3

Serveringsförslag

Glassen är utmärkt tillsammans med lite bananpannkaka toppat med kokosflingor.


Mitt recept för bananpannkaka:

1 banan

2 ägg

1 dl havregryn

1 skopa proteinpulver

lite salt

Om du testar glassen, lägg gärna upp en bild på sociala medier, berätta vad du tyckte och tagga oss på @skyndalangsamt och #coachbjork

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: