Hälsocoach och PT - Individanpassad rådgivning för hälsa och välmående

Individuell coaching hos Skynda Långsamt fokuserar på följande delar

Kost

Energi kommer inifrån men kroppen behöver bra mat för att orka. Genom en god kosthållning så förbättrar vi immunförsvaret, tarmhälsan, energinivåerna och träningen. Du får individanpassade råd som passar just dig och ditt liv.

Fysisk aktivitet och träning

Fysisk aktivitet är centralt för god hälsa. Genom att aktivera oss förbättrar vi vår fysiska och psykiska hälsa. Skynda Långsamts hälsocoach och PT  ger individanpassade råd och tips baserade på dina förutsättningar och mål.

Stresshantering

Kronisk stress bryter ned kroppen vilket försämrar din hälsa, ditt välmående och ditt immunförsvar. Genom individanpassade råd hanterat vi situationen i just ditt liv. 

Sömn

Bara en natt med bristande sömn försämrar återhämtningen och ökar suget efter dåliga matval. Dessutom så ökar en natt av dålig sömn risken för sjukdom markant. 

Individuell coaching är till för dig som är motiverad

Om du söker en enkel och snabb lösning på dina problem så är det här inte rätt val för dig. Vår individuella coaching kommer ställa mycket krav på dig och du kommer behöva jobba med saker som känns jobbiga och utmanande. Därför är ett krav att du är villig och redo att utmana dig själv. Du kommer att få alla verktyg du behöver, du kommer få den uppföljning och det sociala stöd som krävs för att du ska orka. Men det är DU som måste genomföra arbetet. 

Skillnad på Individuell och grupp-coaching

Du kommer att få mer stöd under den individuella coachingen, men mer stöd kommer också innebära mer krav på dig som person. Du kommer få många klappar på axeln och bekräftelse, men du kommer också få feedback på sådant som behöver utvecklas. Denna feedback är mycket viktig för att komma framåt och nå dina mål så snabbt som möjligt, men det kommer ibland vara jobbigt att ta emot. Därför är ett krav från vår sida att du känner dig motiverad och redo för en förändring. 

Om du är redo, så är jag redo

Du kommer få alla verktyg du behöver, jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa dig att lyckas med att nå dina mål och att göra dig redo för framtiden. Vi kommer tillsammans att hitta de arbetssätt som är effektiva för dig och den kost, träning och livsstil du vill bygga upp. Mitt mål är att du ska bli så självgående som det går efter vår samarbetsperiod.

Om du är motiverad och redo, anmäl dig här:

Ytterligare information och köpvillkor

Hälsocoaching

Köpvillkor