Gruppcoaching start 12 Januari 2018!

För dig som vill skapa en förändring!

Dagar kvar till start

43
Days
03
Hours
52
Minutes
59
Seconds

 ​Anders Björk 

Grundare och Coach

quote-left

Tidigare deltagare har varit med av olika anledningar, de flesta sökte hjälp för att gå ner i vikt medans andra ville få en mer hälsosam relation med maten. Då vi har möjlighet att individanpassa våra råd och tillvägagångssätt så passar gruppcoachingen dig som bryr dig om din hälsa och söker en förändring. Vår gruppcoaching ger dig verktyg för att ta kontroll över din hälsa och må så bra du kan utifrån dina förutsättningar. 


Så om du är intresserad av en hållbar och långsiktig förändring, tveka inte att anmäla dig!

12 veckor coaching
1500:-

  • Individuella kostråd baserade på vanor och beteende
  • Recept och tillagningsmetoder (Film, bild och text)
  • Socialt stöd från andra deltagare och dina coacher
  • Tillgång till en privat Facebookgrupp för inspiration och information
  • Individuella tips och råd
  • Träningsprogram (På din nivå)
  • Mätbara och objektiva resultat

Skicka in din anmälan

 Sven 

 Klient 

quote-left

Skynda Långsamt har givit mig mer hopp om att tänka och leva en hälsosammare livsstil. Genom ett stort engagemang ifrån dag 1 har jag hittills kommit närmare mina mål de senaste månaderna än jag varit på flera år, vilket jag har Skynda Långsamt att tacka för. Skynda Långsamt har genom stort empatiskt stöd gett mig mer energi, strävan och vilja till att hitta en hälsosam livsstil utefter mina mål. Jag upplever mig vänligt mottagen samt att när hälsocykeln hos mig sviktar har Skynda Långsamt alltid funnits tillgängligt för rådgivning. Skynda Långsamt har givit mig en mycket bättre självförtroende gällande mig själv,kost och träning. Skynda Långsamt har även givit mig ett stabilt hopp om att mina mål är uppnåeliga, ett hopp vilket tidigare varit väldigt avlägset.

Gruppcoaching

Kostupplägg

Du kommer via mail få kostupplägg som baseras på vanor och beteenden. Det kommer vara små men viktiga förändringar som på sikt leder till en god kosthållning som går att bibehålla även efter avslutad coaching. Vi kommer att implementera 2 vanor från start och när dem är under kontroll så kommer du bli introducerad på nästa. Det betyder att beroende på hur det går för just dig så kommer det gå olika snabbt framåt. Det gör att du får precis den hjälp och det stöd du behöver. För att kunna göra dessa bedömningar utgår alla rekommendationer från veckorapporterna. 

Vi kommer inte följa något speciellt dietupplägg, vi kommer inte förbjuda viss mat. Istället kommer du få rekommendationer kring hur du förhåller dig till vissa livsmedel och du får även rekommendationer kring vad som är bättre och sämre att äta.  

Under våra 12 veckor (3 månader) så kommer du att hinna implementera och börja 2-6 vanor kring din kost.  Hur långt du kommer, samt vilka resultat du får är helt upp till hur väl du följer våra rekommendationer. 


Träningsprogram

Du kommer få träningsprogram att följa. Det kommer vara baserat på din träningsnivå, din bakgrund och dina förutsättningar. 

Utöver träningsprogrammen så kommer du få råd kring vardaglig fysisk aktivitet. Detta för att optimera din möjlighet till förbättrad hälsa och livskvalité. 


Facebookgruppen

Endast dem som deltar i Skynda Långsamts gruppcoaching och våra individuella klienter kommer få tillgång till gruppen. I gruppen kommer du kunna ställa frågor och funderingar som dina coacher och dem andra deltagarna kommer kunna svara på. På så vis hjälper och stöttar vi varandra. 


Veckorapport

Varje Söndag så skickar du ett mail till: info@skyndalangsamt.se

Detta mail innehåller info kring hur veckan varit, hur har kosten fungerat samt hur har träningen fungerat. Det innehåller även omfångsmått (med måttband) samt vikt. När coachingen börjar så får du mer information kring just vad det skall innehålla.  

Genom veckorapporten så kommer vi få obejktiv (omfångsmått, vikt) och subjektiv (tankar, reflektioner, åsikter) feedback kring hur upplägget fungerar för just dig. Utifrån denna feedback så kan du få den hjälp och stöd du behöver för att just du ska lyckas nå dina mål. 

Louise

 Klient 

quote-left
quote-leftDu lyssnade alltid på när man var mindre nöjd med något och att du lyckades så jäkla bra med mig som har problem med stressmage och tål inte så mycket varierad mat men du förstod det och ändå stöttade mig och kom med nya förslag hela tiden!

Skicka in din anmälan

Mer info och köpvillkor

Gruppcoaching

Köpvillkor

Gilla oss på Facebook

x